Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat de hoeveelheid informatie op deze website behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom hebben wij de vragen, die ons het vaakst worden gesteld, samen met de bijbehorende antwoorden op deze pagina gebundeld.


Veelgestelde vragen:


Wordt de cv ketel mijn eigendom?

Na afloop van de huurperiode blijft de ketel eigendom van BIThuur. De huurperiode is minimaal 12 jaar, na die tijd blijft de ketel eigendom van BIThuur.


Ik wil een cv ketel huren, hoe gaat dit in zijn werk?

Onze adviseur komt op de afgesproken tijd bij u thuis voor een onafhankelijk advies en maakt direct voor u een offerte op maat. Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt een afspraak gemaakt voor het installeren van de ketel. Vervolgens zal de huurprijs van de cv ketel maandelijks worden geïncasseerd.


Kan ik een afspraak met de adviseur maken in de avonduren of op zaterdag?

Het is altijd mogelijk een afspraak te maken op de tijd die u het beste uitkomt, desnoods ook in de avonduren en in het weekend.


Hoe zit het met de garantie, onderhoud en storingen op een nieuwe cv ketel?

In de huurovereenkomst zit standaard een service en onderhoudsabonnement.
Deze overeenkomst geeft minimaal 12 jaar lang recht op al het onderhoud en hulp bij eventuele storingen van uw nieuwe cv ketel. U zult gedurende minimaal 12 jaar lang dus nooit een factuur krijgen voor arbeidsloon, inspectie of materiaalkosten van uw cv ketel.


Kan ik kiezen uit verschillende merken?

BIThuur heeft gekozen voor de merken: Nefit, Vaillant en Intergas. Bij een storing hebben wij alle onderdelen van deze cv ketels op voorraad.

Zo kunnen wij garant staan voor een snelle afhandeling van uw storing!


Wordt er onderhoud uitgevoerd aan de cv ketel gedurende de huurperiode?

Ja, aan alle cv ketels wordt eens in de 18 maanden een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Dit is opgenomen in de maandelijkse huurprijs.


Als ik een storing heb, hoe lang duurt het dan voordat de servicemonteur langskomt?

BIThuur laat niemand in de kou staan! Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, waardoor er snel kan worden gewerkt aan een oplossing voor uw probleem. Wij staan garant voor een snelle afhandeling van eventuele storingen, zonder bijkomende kosten. Wij streven er dan ook naar om dezelfde dag de storing te verhelpen.


Door wie wordt de cv ketel geïnstalleerd?

De cv ketel wordt geplaatst door Becker Installatietechniek, een bedrijf met ruim 35 jaar ervaring.

BIThuur is onderdeel van Becker Installatietechniek.


Kan ik het contract tussentijds opzeggen, bijvoorbeeld als ik verhuis?

U kunt het contract laten overgaan op de nieuwe bewoner, of u kunt kiezen voor het tussentijds afkopen van het contract. De cv ketel wordt dan direct uw eigendom, mits dit voor overdracht van de woning wordt geregeld. Ook bestaat er de mogelijkheid om alleen de cv ketel af te kopen en het onderhoud en service contract door te laten lopen op de nieuwe bewoner.


Toch nog een vraag?

Staat het gewenste antwoord er niet bij? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons of vul vrijblijvend het onderstaande formulier in, zodat wij even contact met u kunnen opnemen.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, doc, xls, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

    Cookies

    Op deze site gebruiken wij cookies.