over BIThuur

De mensen achter BIThuur


BIThuur is onderdeel van Becker Installatietechniek B.V.

Sinds begin jaren tachtig is Becker Installatietechniek gevestigd in Nieuwe Pekela, het centrum tussen de drie kernen Stadskanaal, Veendam en Winschoten. Ons bedrijf vindt u op het kruispunt van de autowegen N366-N367. Wij zijn een middelgroot installatiebedrijf, gecertificeerd VNI-installateur en wij werken zowel voor particuliere klanten, zakelijke klanten als instellingen.

_DSC7079-2 small

Bedrijfspand, showroom en magazijn

Aan de Albert Reijndersstraat B 40 in Nieuwe Pekela, direct gelegen aan het industrieterrein Pekelwerk, vindt u ons bedrijfspand met showroom en magazijn.


Vakbekwaam, geschoold en gemotiveerd

Dankzij ons uitstekende voorraadbeheer, voor benodigde onderdelen, kunnen wij binnen 24 uur storingen oplossen en er voor zorgen dat u snel weer in de warmte zit. Wij hebben alle benodigde onderdelen op voorraad of hebben deze binnen enkele uren in huis. Wij werken met de beste merken, namelijk Nefit, Vaillant en Intergas.

Dankzij goed voorraadbeheer kunnen wij u altijd snel en vakkundig helpen. Ons vakbekwaam, goed geschoold en gemotiveerd personeel staat dagelijks voor u klaar.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.